EFRR Majhno investicijsko posojilo – Javni razpis

Izkoristite EFRR majhno investicijsko posojilo do 100.000 € za krepitev konkurenčnosti vašega podjetja z ugodnimi pogoji in nizko obrestno mero.
sončna elektrarna

Javni razpis za subvencijo/sofinanciranje sončnih elektrarn in drugih naprav za proizvodnjo električne in toplotne energije

Nepovratna sredstva (subvencija) za nakup sončnih elektrarn in drugih naprav za proizvodnjo električne in toplotne energije.
stockvault dividend investing finance investments  scaled

EFRR majhno posojilo za obrtna sredstva – Javni razpis

Pridobite EFRR majhno posojilo za obrtna sredstva za mikro in mala podjetja z ugodnimi pogoji - financiranje do 30.000 €.

Investicijski kredit za podjetništvo mladih, žensk in začetnikov

Pridobite investicijski kredit z ugodnimi pogoji - 50.000€ do 300.000€, obrestna mera 4%, ročnost do 14 let.
ugodni krediti

Investicijski kredit za naložbe zasebnega sektorja – Javni razpis

Pridobite investicijski kredit za rast in razvoj vašega podjetja z ugodnimi pogoji financiranja, ročnostjo do 17 let in obrestno mero 4,5%.

Investicijski kredit EU projekti – Javni razpis

Investicijski kredit za EU projekte z obrestno mero 4,57%, ročnostjo do 17 let, in financiranjem do 75% investicij za vse poslovne zasebne subjekte.
ugodni krediti ne povratna sredstva

Investicijski kredit ESIF posojila za rast in razvoj – Javni Razpis

Pridobite investicijski kredit ESIF posojila za rast in razvoj podjetja, s povsem 0% obrestno mero, primerno za podjetja v predelovalni industriji, turizmu, kreativni industriji in storitvenem sektorju.

Investicijsko posojilo za digitalizacijo in zelene tehnologije do 100.000€

Pridobite investicijsko posojilo do 100.000 EUR za financiranje zelenih tehnologij, digatalizacije in energetske učinkovitosti z obrestno mero 0,8%.