pridobitev ugodnih povratnih sredstev
še nikoli ni bilo tako enostavno

Niste prepričani, kateri finančni produkti so pravi za vas in vaše poslovne potrebe?

 

Vas skrbi, da boste izbrali napačno finančno rešitev in se s tem soočili z nepotrebnimi stroški?

 

Se čutite preobremenjene z različnimi možnostmi in bi želeli jasno usmeritev?

Razumemo, da je pridobivanje povratnih sredstev lahko zahteven proces, še posebej, če ne veste, kje začeti ali kakšne možnosti so vam na voljo.

Zato smo za vas pripravili poseben vprašalnik, kjer boste z odgovorom na nekaj hitrih vprašanj dobili vpogled v vaše potrebe in izzive. 

Po izpolnitvi našega vprašalnika vas bo kontaktiral naš svetovalec in skupaj boste raziskali vaše poslovne izzive ter oblikovali optimalno rešitev za vaše podjetje.

Zakaj izpolniti vprašalnik?

Pridobite strokovno svetovalno mnenje

Namesto generičnih priporočil vam po analizi vaših odgovorov ponudimo osebni pogovor, kjer skupaj raziščemo najboljše možnosti za vaše podjetje. Ko izpolnite naš vprašalnik, se bomo potrudili razumeti vaše poslovne potrebe in vas povezali z našim strokovnjakom za finančne rešitve.

Prihranite čas

Izognite se dolgotrajnim iskanjem in raziskavam. Na osnovi vaših odgovorov bomo pripravili predhodno analizo in vas usmerili k najboljšim rešitvam.

Brez obveznosti

Sodelovanje v vprašalniku je brez obveznosti. Po zaključku boste prejeli brezplačen klic našega strokovnjaka, ki vam bo podrobneje predstavil vaše možnosti. 

Zaupna obravnava

Vse informacije, ki jih delite z nami, obravnavamo zaupno in jih uporabljamo izključno za svetovanje o vaših finančnih potrebah.

Povečajte svoje možnosti za uspeh

Osebno svetovanje in prava finančna rešitev lahko znatno povečata možnosti za uspešno izvedbo vaše investicije ali stabilizacijo poslovanja.

Pridobite najboljši finančni produkt

Naša mreža finančnih partnerjev in virov vam lahko pomaga pridobiti dostop do kapitala, ki ga potrebujete, ob podpori osebnega svetovalca.

Odkrijte vaše finančne potenciale

Po pogovoru z nami boste imeli jasno sliko o vseh razpoložljivih finančnih možnostih in kako jih najbolje izkoristiti. V primeru, da se odločite, da aktualne rešitve trenutno niso primerne za vaše poslovne potrebe, to spoštujemo. Ne glede na vašo odločitev, vas bomo, v kolikor to želite, z veseljem obveščali o prihajajočih razpisih in drugih priložnostih, ki bi bile relevantne za vaše podjetje..

Zakaj so nas podjetja izbrala?

Smo ekipa podjetja Eudace d.o.o., ki pod svojo streho združuje več strokovnjakov z različnih področij. Na področju projektnega svetovanja delamo že skoraj 15 let.

Ekipo za javne razpise sestavlja 7 strokovnjakov:

  • Za sabo imamo veliko število projektov iz različnih vrst razpisov (nepovratnih od 2 milijona, kreditov od 25.000 do milijon, EKO skladov, investicij, in drugih), kar pomeni, da lahko ideje črpamo iz različnih virov in vam tako tudi najboljše svetujemo.
  • Poleg ekipe javnih razpisov:
    • imamo v Eudace d.o.o. lastni oddelek z več strokovnjaki za vzpostavitev ISO (in drugih standardov)
    • sodelujemo s partnersko odvetniško pisarno s 4 strokovnjaki na področju gospodarskega in delovnega prava. Rešitve na vse nejasnosti v okviru razpisa oziroma pomoč pri pisanju in utemeljitev na vprašanja ocenjevalcev so samo korak stran.

Sodelujemo z

Vprašalnik

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
S kakšnim izzivom se soočate v podjetju?
Kaj vam je pri posojilu najbolj pomembno? (Izberite največ 2 možnosti)
Izberite največ 2 možnosti.
Koliko posojila bi potrebovali?
Izbrana ročnost: 1
Izraženo v letih.
Vpiši vaše ime podjetja
Vpišite davčno številko vašega podjetja