Investicijski kredit EU projekti – Javni razpis


Investicijski kredit za EU projekte z obrestno mero 4,57%, ročnostjo do 17 let, in financiranjem do 75% investicij za vse poslovne zasebne subjekte.

Kratek opis

HBOR ponuja investicijski kredit za EU projekte, ki omogoča financiranje do 75 % investicij, z ročnostjo do 17 let in ugodno obrestno mero 4,57 %, primeren za vse poslovne zasebne subjekte.

  • Višina Kredita: Pridobite minimalno 50.000 €, kar predstavlja 75 % vseh investicij, neposredno ali prek bank.
  • Ročnost Kredita: Ugodna ročnost do 17 let, kar vam omogoča dolgoročno načrtovanje in stabilnost.
  • Moratorij na Odplačilo: Izkoristite moratorij na odplačilo glavnice kredita do 4 let, kar vam daje čas za učinkovito implementacijo projektov.
  • Obrestna Mera: Konkurenčna obrestna mera 4,57 %, ki omogoča ugodne pogoje financiranja.
  • Zavarovanje: Uporaba menice in drugih zavarovalnih orodij pri oceni tveganja, kar zagotavlja varnost in stabilnost posojila.

Vsebina

Pridobite investicijski kredit za rast in razvoj vašega podjetja.
HBOR razpisuje investicijski kredit za EU projekte, namenjen vsem poslovnim zasebnim subjektom, ki iščejo finančno podporo za svoje razvojne projekte. Ta javni razpis ponuja priložnost za pridobitev sredstev, potrebnih za uresničitev vaših poslovnih ciljev in spodbujanje inovacij.

Vstopni Pogoji:

Do financiranja so upravičeni vsi poslovni zasebni subjekti. Poskrbite, da bodo vaši projekti v skladu s kriteriji za posojanje ali sofinanciranje, zaprošeni za nepovratna sredstva.

Upravičeni Stroški:

Investicijski kredit pokriva stroške posojanja ali sofinanciranja projektov, zaprošenih za nepovratna sredstva. Tako lahko svoj projekt uresničite brez finančnih omejitev.

Obdobje Upravičenosti Stroškov:

Upravičeni stroški so tisti, ki nastanejo med trajanjem projekta, kar vam omogoča popolno fleksibilnost pri načrtovanju in izvedbi.

Datum Odprtja:

Razpis je odprt, kar pomeni, da lahko že danes začnete s postopkom prijave in izkoristite to izjemno priložnost.

Oddajni Rok:

Prijave sprejemamo do uporabe sredstev, zato ne odlašajte in si zagotovite finančno podporo za svoje projekte.

 

 

Ne zamudite te izjemne priložnosti za pridobitev investicijskega kredita za rast in razvoj vašega podjetja. HBOR vam nudi priložnost za financiranje inovativnih projektov z ugodnimi pogoji in dolgoročno stabilnostjo. Prijavite se zdaj in izkoristite sredstva za dosego vaših poslovnih ciljev.

Za več informacij in prijavo se obrnite na našo kontaktno osebo.
Pridobite sredstva za razvoj vaših projektov in postanite vodilni v svoji panogi!